SOLUTIA PENTRU CASE DEOSEBITE

Rulouri Exterioare


PROTECTIE ANTIEFRACTIE - Prin folosirea simpla a sistemelor de siguranta, rulourile din aluminiu nu vor putea fi ridicate de la exterior . Modul de imbinare a lamelelor nu permite strapungerea lor, fiind o veritabila bariera in calea hotilor. Incercarea de a ridica covorul de lamele din exterior duce la autoblocarea sa.

IZOLARE TERMICA SI FONICA - Lamele izolate cu spuma poliuretanica au proprietatea de a impiedica partial patrunderea aerului cald de la exterior in interiorul locuintei, pe timp de vara si de a reduce pierderea de caldura din interior catre exterior, pe timp de iarna, determinand astfel un confort termic si financiar mult sporit fata de alte sisteme de umbrire/protectie. Aluminiul extrudat vopsit in camp electrostatic nu se va decolora in timp,lucru ce ii va conferi acestuia un aspect mereu nou.IMPOTRIVA PRIVIRILOR INDISCRETE – prin coborarea totala sau partiala a covorului de lamele se poate regla intensitatea luminii naturale ce patrunde prin ferastra. Coborarea totala a covorului de lamele, obtureaza total intrarea luminii. De asemenea ofera intimitate, protejandu-va de privirile indiscrete din exteriorul locuintei.


PROTECTIE IMPOTRIVA INSECTELOR - Coborirea totala a covorului de lamele va protejaza impotriva patrunderii insectelor. De asemenea, pe rulouri se pot monta diverse variante de plase contra insectelor.


CULORI ADAPTATE TAMPLARIEI - Rulourile din aluminiu se confectioneaza intr-o paleta larga de nuante care se adapteaza culorii timplariei dumneavoastra.

ANTI U.V.- Datorita faptului ca aluminiul respinge razele Ultra Violete mobilierul si decoratiunile din locuinta dumneavoastra nu vor simti in timp decolorarea produsa de acestea.

DURATA MARE DE UTILIZARE -Pentru folosinta casnica, rulourile au o durata de functionare fara intretinere de minim 20 ani 

FARA INTRETINERE - Rulourile de aluminiu nu necesita o intretinere speciala.

MONTAJ FACIL - Montajul rulourilor se poate executa prin aplicarea directa pe tamplarie,pe glaful exterior sau pe perete in afara cadrului geamului. Rulourile pot fi actionate manual – cu ajutorul snurului sau al panglicii, electric – cu ajutorul intrerupatorului sau al telecomenzii, sau mixt.